TEKAŠKE PRIRAVE – KENIJA

V začetku leta 2022 v Kenijo peljemo prvo odpravo rekreativnih tekačev.

Dan danes hodimo na kolesarska počitnice, smučarske počitnice, kajtarske počitnice, a zakaj ne bi šli na tekaške počitnice???

Tekaški kamp ponuja navdihujočo lokacijo na nadmorski višini 2400m, strokovno treniranje in podporno skupinsko okolje za tekače vseh stopenj.
S poudarkom na »kenijskem načinu treninga« kamp vključuje vodene teke, praktične delavnice in vznemirljiv načrt potovanja zunaj treninga. Srečali in učili se boste od vrhunskih kenijskih tekačev in trenerjev ter komunicirali z lokalno skupnostjo.
Pridružite se enako mislečim tekačem z vsega sveta na najboljših tekaških počitnicah v življenju.

Trening s Kenijskimi tekači
 • Tekaški kamp bo trajal 14 dni
 • Kamp je primeren za tekače in tiste, ki želijo o Kenijskem teku izvedeti več
 • Nastanitev na nadmorski višini 2400m
 • Trening z najboljšimi tekači sveta
 • SAFARI avantura z ogledom divjih živali v Nacionalnem parku
 • Spoznavanje afriške kulture, prehrane in načina treninga
 • Srečanje s Svetovnimi in Olimpijskimi prvaki
 • Delavnice fizične priprave na tek
 • Delavnice tehnike teka in svetovanje glede načina treninga
 • Pridobitev motivacije za trening
 • Zaradi velikega zanimanja so mesta omejena
Nastanjeni bomo v domu šampionov

Iten je kenijsko mesto prvakov. Zaradi velikega števila tekačev boste na vsakem koraku srečali olimpijske in svetovne prvake, ki živijo in trenirajo tam. Leži na 2400 m nadmorske višine in je na idealni višini za višinski trening. V okolici so neskončne tekaške poti idealne za tek. Nahaja se na obrobju doline Great Rift Valley, kjer so resnično navdihujoči pogledi in pokrajine. Idealno mesto za učenje o teku in Kenijskemu receptu uspeha. Občutili boste prijazen in prisrčen odnos lokalnih ljudi. Prednost je milo podnebje tert toplo in sončno vreme. Z malo sreče boste med vašim tekmom srečali opico, videli žirafo ali videli tukana.

Trening s Kenijskimi tekači

NASTANITEV

Nastanitev je v tekaškem kampu prilagojenem evropskim razmeram. Kamp nudi odlične pogoje za trening in sprostitev. Okusili boste preproste kenijske specialitete in videli na čem zdrava hrana res temelji. Nočitev je v dvoposteljnih ali enoposteljnih sobah (doplačilo). Vključeni so trije obroki, malica ter kava in čaj. V kampu je bazen, savna, fitness, dvorana, atletska steza s tartanom ter 24 urno varovanje. Ker so v kampu večinoma sami športniki se boste počutili na pravih tekaških pripravah.

Po napornih treningih se boste lahko nabrali moči na toplem soncu, ki je sredi zime pravi balzam.

Pridružite se enako mislečim tekačem z vsega sveta na najboljših tekaških počitnicah v življenju.

Kenijo je Covid-19 zelo malo prizadel. V lanskem letu je bila prava oaza, kjer ni bilo ukrepov, ki bi ovirali normalno življenje. Zato bo potovanje v vsakem primeru!

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE: